Infrastructura (Redhat)

Infrastructura (Redhat)

Red Hat Enterprise Linux Server este optimizat pentru sisteme multicore scalabile și vă administrează sistemele indiferent de gradul de complexitate și îmbunătățește performanțele aplicațiilor. Red Hat are o colaborare strânsă cu parteneri hardware pentru cele mai noi funcționalități hardware.Cu Red Hat Enterprise Linux Server puteți seta politici prin procese și aplicații la nevoile dumneavoastră business și service-level agreements. Red Hat Enterprise Linux Server vă oferă o stivă completă de securitate, de la controale de firewall pentru rețea, până la securitate pentru aplicațiile izolate. Red Hat Enterprise Linux Server este cel mai certificat sistem de operare disponibil pentru server.

Red Hat Enterprise Virtualization for Server este o soluție de virtualizare pentru servere. Cu Red Hat Virtualization, puteți să vă mențineți continuitatea business-ului. Scalați și integrați atât volume de muncă Microsoft cât și Linux. Red Hat Virtualization for Servers vă oferă performanța near-bare-metal și better-than-bare-metal. Virtualizați până și cele mai solicitante aplicații.  Cu Red Hat Virtualization for Server aveți cea mai mare performanță și cel mai mare număr de VM-uri performante pe un singur server.  Beneficiați de o performanță între 95 % și 140 % relativă cu bare metal pentru volume de lucru real-world, cum ar fi SAP, Oracle și Microsoft Exchange.

Red Hat Enterprise Virtualization Manager este un sistem de administrare centralizat care vă permite să vizualizați și să administrați mașini virtuale și imagini, totul cu o interfață grafică pentru a administra resursele logice și fizice. Consola administrativă vă oferă capabilități enterprise, inclusiv live migration, live snapshots, storage live migration, storage management, network management și system scheduler. Red Hat Enterprise Virtualization for Servers vă oferă un cost scăzut față de alte soluții de virtualizare. Așa puteți să desfășurați mai multe servere virtualizate astăzi și cu ROI mai rapid, instalați următorul proiect de virtualizare mai rapid.

JBoss Enterprise Application Platform este o aplicație Java EE  de platformă pentru server care a fost acordată pentru performanța încă de la început pentru aplicații tranzacționale în medii importante. Beneficiați de toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a construi, rula și administra aplicațiile companiei dumneavoastră eficient. Ea este optimizată pentru a lucra atât în medii multicore cât și în cele virtualizate. În acest fel, Red Hat vă oferă un footprint de memorie redus și un timp de startup excelent. JBoss Enterprise Application Platform este o fundație dovedită pentru aplicații și servicii Java scalabile cu caracteristici built-in pentru failover, caching, intelligent loads balancing și desfășurare distribuită.